Huaweis operativsystem stör MYFamily Protection

Vissa föräldrar har rapporterat att Huaweis operativsystem stör MYFamily Protection-applikationen. För att förhindra detta har vi förberett några enkla lösningar:

A. Stoppa Huawei från att automatiskt stänga MYFamilyProtection på (EMUI 8.0)

B: Stoppa Huawei från att automatiskt stänga MYFamily Protection (EMUI 5.1)

C. Stoppa ditt barn från att ändra inställningarna för ultra batterisparande och deaktivering av MYFamily Protection (EMUI 8.0 och EMUI 5.1)

(Scrolla ner för att se alla lösningarna steg för steg)

A: Så här stoppar du Huawei från att automatiskt stänga MYFamilyProtection på EMUI 8.0

1. På din Huawei-enhet, gå till Inställningar och tryck på Batteri.

2. Inaktivera både "Strömsparläge" och "Ultra-energisparläge".

3. Tryck sedan på "Starta".

4. Hitta och tryck på MYFamily Protection-appen för att inaktivera inställningen "Hantera automatiskt".

5. Se till att Auto-launch, Secondary launch och Run in Background är alla aktiverade.

6. Klicka på OK. MYFamily Protection hanteras inte längre automatiskt.

7. Låt oss nu ändra inställningarna för rengöring på din Huawei-enhet för att skydda inställningarna som du just ändrat. Öppna Telefonhanteraren.

8. Klicka på ikonen Rensa upp.

9. Klicka på ikonen Inställningar.

10. Avaktivera automatisk rengöring.

11. Klart!

B: Så här stoppar du Huawei från att automatiskt stänga MYFamily Protection på EMUI 5.1

1. På din Huawei-enhet, gå till Inställningar> Appar.

2. Tyck på ikonen Inställningar.

3. Tryck på Specialåtkomst.

4. Tryck på Användningsåtkomst.

5 (a). Kontrollera att MYFamily Protection är inställt som PÅ.

5 (b). Om det inte är inställt som PÅ, tryck och aktivera Tillåt användningsåtkomst.

6. Gå tillbaka till Inställningar> Batteri.

7. Se till att Strömsparläget och Ultra-energisparläget är avstängda. Tryck på "Stäng appar vid skärmlås".

8. Sök efter MYFamily Protection och se till att "Kommer inte stängas" visas.

9. Gå tillbaka och tryck på ikonen Inställningar längst upp till höger på skärmen.

10. Se till att "Power-intensive prompt" och "Close excessively power-intensive apps" är inaktiverade.

11. Låt oss nu ändra inställningarna för rengöring på din Huawei-enhet för att skydda de inställningar du just ändrat. Öppna Telefonhanteraren.

12. Tryck på Rengöring (Cleanup).

13. Tryck sedan på ikonen Inställningar längst upp till höger på skärmen.

14. Inaktivera "Automatisk rengöring".

15. Klart!

C: Så här stoppar du ditt barn från att ändra inställningarna för ultra batterisparande och deaktivering av MYFamily Protection på EMUI 8.0 och EMUI 5.1 (valfritt men rekommenderat)

Följande steg är valfria men rekommenderade så att ditt barn inte kan ta bort de inställningar du konfigurerat i stegen ovan.

1. Logga in på MYFamily Protection-appen på ditt barns Huawei-enhet.

2. Tryck på Konfigurera den här enheten.

3. Tryck på Enhetsinställningar.

4. Aktivera "Skydda Android-inställningar".

5. Klart! Ditt barn kommer inte längre att kunna ändra inställningarna du ställt in ovan.