Surfa på webben med iOS-enhet

Visas meddelandet "Den här anslutningen är inte privat" eller liknande i webbläsaren på ditt barns iOS-enhet vid surf? Det löser du enkelt genom att aktivera full tillit för våra rotcertifikat, så här gör du:

1. Öppna iOS-enhetens Inställningar

2. Välj Allmänt

3. Välj Om

4. Scrolla längst ner och välj Inställningar för betrodda certifikat

5. Under Aktivera full tillit för rotcertifikat, slå på de två rotcertifikaten "Qustodio Service CA" och "Qustodio MDM Root CA":

6. Klart!