Blockera åtkomst av en app på iOS

Med MYFamily Protection för iOS kan du blockera åtkomst, se aktivitet och sätta en tidsbegränsning på alla appar listade i den här artikeln. Tänk på att "blockera åtkomst" betyder att appen fortfarande kommer gå att öppna men internetåtkomsten blockeras så att den inte att använda.

Har du problem att blockera åtkomst av en app? Kontrollera att den finns med i listan nedan. Om den gör det men du ändå inte kan blockera åtkomst, vänligen kontakta support.

Agar.io; Animal Voyage: Island Adventure; AppStore; ASKfm; Badoo / Blendr; Boom Beach; Clash of Clans; Clash Royale; Deer Hunter 2016; Dropbox; Ebay; EDpuzzle; Express; Explain Everything™ Interactive Whiteboard; Facebook Messenger; Facebook; FIFA 16 Ultimate Team; Fling; Flipagram; Fortnite; Foursquare; Google Drive; Google Docs (Docs, Sheet and Slides); Grindr; Hay Day; iFunny; Instagram; iTunes; Jurassic World; Kids A-Z; Kik; LINE; Madden NFL Mobile; Magic Piano; Meerkat; Meet; Microgolf; Miitomo; Minecraft; Mortal Kombat X; Netflix; Pinterest; Pure; Puzzle and Dragons; Scruff; Shazam; Shots; Skout - Meet, Chat, Friend; Snapchat; Spotify; Star wars; Tango; TED; Tinder; Twitter; Vent; Viber; Vine; Waze; WeChat; Whisper - Share; Wish; Would you rather; YouNow; Youtube; Zedge and PokemonGo. MYFamily protection kommer visa WhatsApp-användande men kan inte blocka åtkomst av appen.