Installera på Mac

1. Öppna en webbläsare på ditt barns dator

2. Gå till Familjeportalen https://family.mymobilesecurity.com

3. Logga in med dina användaruppgifter

4. Klicka på fliken "Lägg till enhet"

5. Välj alternativet "Skydda den här enheten"

6. Välj "Mac" från listan

7. Dubbelklicka på den nedladdade filen Family Protection.dmg för att visa installationsfilen

8. Dubbelklicka sedan på filen Family Protection.pkg för att öppna installationsprogrammet

9. Klicka "Fortsätt" i rutan som öppnats

10. I den andra rutan som visas finner du en länk till MYFamily Protection's användarvillkor. För att bekräfta att du har läst, förstått och accepterar villkoren, klicka "Godkänn och Fortsätt".

11. Klicka "Installera"

12. Om du har öppna webbläsare kommer du nu bli ombedd att stänga ner dom.

13. När programmet är installerat ska du ange dina användaruppgifter för MYFamily Protection och klicka "Nästa"

14. Nu ska du ge enheten ett namn, tips: välj ett namn som du enkelt kan indentifiera den med, t.ex. Madeleines MacBook Pro

15. Nästa steg är att välja vilket eller vilka av dina barn som använder datorns olika användarkonton. Om du inte har gjort en profil för ditt barn än kan du enkelt göra det nu genom att välja alternativet "Ny Användare"

16.Klart! Nu skyddas ditt barn av MYFamily Protection varje gång de använder datorn. Gå till Familjeportalen för att hålla koll och sätta gränser.