Avinstallera

Avinstallera på Windows, Mac och Android

Innan du avinstallerar MYFamily Protection från enheten ska du ta bort den i Familjeportalen. Gå till Inställningar --> Enheter --> Välj enheten du vill avinstallera och klicka "Ta bort enhet" och sedan "Ja, jag är säker"

Windows

Öppna datorns inställningar och gå till Programhanteraren eller Appar och Funktioner. Leta upp Family Protection i listan av program och klicka "Avinstallera".

Mac

Öppna MYFamily Protection.dmg-filen som du laddade ner när du installerade programmet genom att dubbelklicka på den. Om du inte har kvar .dmg filen kan du hämta den genom att i Familjeportalen under "Lägg till enhet" klicka "Mac".
När du har dubbelklickat .dmg filen kommer du att se en applikation som heter "Uninstaller" i mappen, dubbelklicka på den och följ instruktionerna.

Android

Gå till Android-telefonens inställningar, välj "Säkerhet" och sedan "Enhetsadministratörer". Leta upp MYFamily Protection och avbocka. Gå nu till Programhanteraren, leta upp appen och klicka "Avinstallera"

Avinstallera på iOS (iPhone/iPad)

Gå till Familjeportalens "Inställningar", välj "Enheter", leta upp iOS-enheten du vill avinstallera MYFamily Protection på och klicka "Ta bort enhet". Nu kommer en sida med enhetens unika borttagningskod komma upp, vänta med att klicka vidare.

Ta istället fram iOS-enheten och gå till "Inställningar", "Allmänt" och sedan "Profiler". Välj profilen Family Protection och klicka "Radera profil". Om enheten har en lösenkod kommer du behöva ange den nu. För att slutligen radera profilen ska du ange borttagningskoden som visas i Familjeportalen.

När profilen är borttagen i enheten, slutför avinstallationen genom att klicka på "Jag förstår" i Familjeportalen.