Installera på Android

1. Öppna en webbläsare i ditt barns Android-enhet

2. Gå till Familjeportalen https://family.mymobilesecurity.com

3. Logga in med dina användaruppgifter

4. Klicka på fliken "Lägg till enhet"

5. Välj alternativet "Skydda den här enheten"

6. Välj Android och installera från Google Play

7. Öppna Family Protection-appen och acceptera användarvillkoren

8. Av säkerhetsskäl kommer du nu bli ombedd att ange dina inloggningsuppgifter igen, gör det.

9. Nu ska du ge enheten ett namn, tips: välj ett namn som du enkelt kan indentifiera den med, t.ex. Julias Samsung Note

10. Nästa steg är att välja vilket av dina barn som använder enheten. Om du inte har gjort en profil för ditt barn än kan du enkelt göra det nu genom att välja alternativet "Ny Användare"

11. Aktivera App-övervakning genom att klicka "Aktivera nu" och sedan markera Family Protection i listan och klicka "OK"

12. Aktivera Tillgänglighet genom att klicka "Aktivera nu", leta upp alternativet Family Protection, aktivera och klicka OK.

13. Aktivera Avinstallationsskydd genom att klicka "Aktivera nu" och sedan "Aktivera"

14. Klart! Nu är ditt barns användande av denna Android-enhet skyddat av MYFamily Protection