Installera på Windows (PC)

1. Öppna en webbläsare på ditt barns dator

2. Gå till Familjeportalen https://family.mymobilesecurity.com

3. Logga in med dina användaruppgifter

4. Klicka på fliken "Lägg till enhet"

5. Välj alternativet "Skydda den här enheten"

6. Välj "Windows" från listan

7. När installationsfilen för MYFamily Protection är nedladdad, dubbelklicka på den för att starta installationen.

8. Välj språk och godkänn användarvillkoren genom att klicka "Accepetera och Installera". Stäng även alla öppna webbläsare. Nu kommer det ta en kort stund för programmet att installeras på datorn.

9. Ange dina användaruppgifter för MYFamily Protection

10.  Nu ska du ge enheten ett namn, tips: välj ett namn som du enkelt kan indentifiera den med, t.ex. Julias HP-dator

11. Nästa steg är att välja vilket eller vilka av dina barn som använder datorns olika användarkonton. Om du inte har gjort en profil för ditt barn än kan du enkelt göra det nu genom att välja alternativet "Ny Användare"

12. Klart! Nu skyddas ditt barn av MYFamily Protection varje gång de använder datorn. Gå till Familjeportalen för att hålla koll och sätta gränser.