Installera på Windows (PC)

Guardy kan installeras på ditt barns dator och på en familjedator som används av ditt barn, så här gör du:

1. Öppna en webbläsare och gå till Guardy-portalen
  2. Logga in med dina användaruppgifter
  3. Välj Installera på Windows
  4. Öppna installationsfilen för Guardy.
  5. Välj installationsspråket från rullgardinslistan och klicka på Fortsätt.
  6. Läs Licensavtal för slutanvändare i det aktuella fönstret. Knappen Acceptera syns endast om du bekräftat att du har läst, förstått och accepterat villkoren i Licensavtal för slutanvändare och Sekretesspolicyn.
  7. Klicka på knappen Acceptera.
  8. Vänta på att installationen av Guardy slutförs.
  9. Klicka på Slutför för att avsluta installationsprogrammet.
  10. Klart! Nu skyddas datorn av Guardy.