Lägg till enhet

1. Logga in på Familjeportalen med dina användaruppgifter.

2. Klicka på fliken "Lägg till enhet".

Om du är inloggad på Familjeportalen via enheten du vill lägga till, välj alternativet "Installera på den här enheten". Om inte, kan du välja alternativet "Installera på en annan enhet" för att skicka installationsinstruktioner till enheten som ska läggas till.

3. Välj din enhetstyp i listan och följ sedan installationsintruktionerna.

För installationsinstruktioner för varje enhetstyp, gå till FAQ-sektionen "Hur installerar man?".