Installera på iOS (iPhone/iPad)

1. Öppna en webbläsare i ditt barns iOS-enhet

2. Gå till Familjeportalen

3. Logga in med dina användaruppgifter

4. Klicka på fliken "Lägg till enhet"

5. Välj alternativet "Skydda den här enheten"

6. Välj iOS

7. Av säkerhetsskäl kommer du nu bli ombedd att ange dina användaruppgifter igen, gör det

8. Nu ska du välja vilket av dina barn som använder enheten. Om du inte har gjort en profil för ditt barn än kan du enkelt göra det nu genom att välja alternativet "Ny Användare"

9. Ge enheten ett namn, tips: välj ett namn som du enkelt kan indentifiera enheten med, t.ex. Julia's iPhone 7

10. Klicka på Installera Profil, sedan Tillåt och Installera

11. Om ditt barn har en lösenkod på telefonen så måste den anges för att påbörja installationen. Klicka sedan installera igen.

12. När installationen är klar är det viktigt att du aktiverar full tillit för våra rotcertifikat, så här gör du:

12.1. Öppna iOS-enhetens Inställningar

12.2. Välj Allmänt

12.3. Välj Om

12.4. Scrolla längst ner och välj Inställningar för betrodda certifikat

12.5. Under Aktivera full tillit för rotcertifikat, slå på de två rotcertifikaten "Qustodio Service CA" och "Qustodio MDM Root CA":

13. Klart! Nu är ditt barns iOS-enhet skyddad av MYFamily Protection