Facebook-skydd

Social Aktivitet

Under fliken Social Aktivitet kan du följa aktivitet från sociala medier (Facebook, Twitter, Yahoo Messenger) som t.ex. bilder som delats, nya kontakter, textmeddelanden som skickas och tas emot, statusuppdateringar osv.

Aktivera Facebook-skydd

För att aktivitet från Facebook ska kunna visas måste funktionen först aktiveras i Familjeportalen under barnprofilens "Regler", gå till regelfliken "Social Övervakning" och aktivera Facebook-skyddet. Funktionen börjar gälla när barnet loggar in på Facebook via sin enhet som är skyddad av MYFamily Protection och tillåter MYFamily Protection att samla in och visa social aktivitet genom att klicka OK på pop-up rutan från MYFamilyProtection Qustodio.