Hvorfor og hvordan bruker Family Protection Android's "Tilgjengelighet" -innstilling?

Med Android-tilgjengeligheten kan en app lese innholdet på skjermen til en Android-enhet og samhandle med den. Tilgjengelighet brukes av Family Protection for å gi sikker og overvåket tilgang til webinnhold, søkeaktivitet og appbruk på Android i henhold til hver brukers tilgangsbehov eller begrensninger.

Family Protection bruker tilgjengelighet slik at brukere med ulike nivåer av atferdsbehov som barn, tenåringer og voksne med funksjonshemming som læringshemming, autisme eller avhengighetsforstyrrelser, kan angi passende nivåer av tilgang til webinnhold og -apper på denne enheten for å begrense deres risikerer og forblir ansvarlig.

Hvis tilgjengeligheten er slått PÅ, vil Family Protection kunne overvåke nettleserinnhold og apptidbruk på denne enheten. Det kan også brukes til å blokkere tilgang til upassende innhold eller avinstallasjon.

Hvis tilgjengeligheten er slått AV, vil all overvåking deaktiveres, og ingen sikker tilgangsinnstillinger på denne enheten blir håndhevet. Enheten vil ha ubegrenset tilgang til internett, inkludert tilgang til potensielt upassende innhold. Ingen bruksaktivitet blir rapportert til Family Protection, og ingen beskyttelse vil bli tilbudt mot Family Protection som avinstalleres av denne enhetsbrukeren.