Vad är skyddslösenord?

Antistöld lösenord är en 4-8 siffror lång kod som du ställer in själv. Den används för att aktivera stöld åtgärder via SMS (T.ex. Lock*skyddslösenordet*) samt att kunna låsa upp telefonen när den väl är låst. Lösenordet kan ändras i appen. Skulle du har glömt lösenordet kan du skicka följande SMS till mobilen FRÅN det sekundära telefon nummer som är inställt: RESET

Du kommer efter det att mottaga ett nytt lösenord via SMS på det sekundära mobilnummret.