Hur kan jag hitta min telefon om den är borttappad eller stulen?

1. För att låsa din telefon vänligen följ dessa steg:
- Skicka ett SMS till DITT telefonnummer med låskommandot och ditt anti-stöld lösenord, om ditt lösenord till exempel är 123456 så ska du skicka ett SMS med följande meddelande: lock*123456
- Detta kommer hindra en eventuell tjuv att använda din telefon.

2. För att lokalisera din telefon gör detta:
- Skicka ett SMS till DITT telefonnummer med lokaliseringskommandot och ditt anti-stöld lösenord, om ditt lösenord till exempel är 123456 så ska du skicka ett SMS med följande meddelande: locate*123456
- Du kommer nu få tillbaka ett SMS med en länk som visar din telefons position.