Hvordan redigere innstillinger i Family Protection applikasjonen på Android-enheter

- Beskytt Android innstillinger. Dette alternativet er skrudd av som standard men er anbefalt å aktiveres for å øke sikkerheten på Android-enheter. Så fort det er skrudd på er det umulig for enhetens bruker å få tilgang til de generelle innstillingene på enheten uten Family Protections passord, brukeren hindres i å endre viktige innstillinger som kan tukle med Family Protection sin beskyttelse, slik som å endre dato og klokkeslett på enheten.

- Beskytt Family Protection sin applikasjon. Dette alternativet er skrudd på som standard og gjør det umulig for enhetens bruker å endre innstillinger i Family Protection på enheten uten Family Protection sitt passord.

- Blokker inkognito surfing. Dette alternativet blokkerer inkognito/skjult surfing på denne enheten. for å lære mer om inkognito-modus og hva Family Protection kan gjøre for å hindre brukere i å besøke utrygge nettsider i inkognito, les denne artikkelen.