Hvordan virker Family Protection og hva gjør det?

Family Protection er lett å sette opp! Så fort du har kommet til ditt kontrollpanel på nett (Familieportalen) kan du starte med å lage profiler for barna dine og installere Family Protection på deres enheter. Når du har installert Family Protection på ditt barns enhet vil den umiddelbart begynne å sende informasjon til Familieportalen. Du kan kontrollere alle innstillinger og regler, og overvåke dine barns bruk av ALLE deres enheter i Family Protection sin Familieportal. Alt er kontrollert direkte herfra og kan nås fra hvilken som helst enhet som kan vise nettsider. Du kan sette tidsbegrensninger, blokkere tvilsomme sider og passe på at dine barn er trygge!