Family Protection for Android rapporterer ikke aktivitet på Internett

Hvis du har installert Family Protection for Android og den rapporterer riktig om bruk av applikasjoner, men feiler på bruk av Internett i nettleser, vær klar over følgende:

-Regler for nettlesere: Family Protection for Android virker bare med disse to nettleserene: Google Chrome og Android-nettleseren som følger med Android. Hvis Family Protection ikke rapporterer aktivitet på Internett kan det være fordi barnet bruker en annen nettleser (for eksempel Firefox). I dette tilfellet vil vi anbefale å blokkere bruk av andre nettlesere. For å gjøre dette går du til Familieportalen og brukerens profil, og videre til Regler > Applikasjonsregler og blokkere alle andre nettlesere der.

- Hvis barnet ditt bruker inkognito-modus til å benytte Internett vil ikke Family Protection ha mulighet til å rapportere hvilke sider som blir besøkt. Gå til Hvordan Virker Det-seksjonen for å finne mer informasjon om bruk av Inkognito i nettleseren med Family Protection og hvordan du kan blokkere det.

Vær også sikker på følgende:

Plasseringsdata blir ikke rapportert for min mobile enhet

Med Family Protection kan du administrere og spore plasseringen til en mobil Android og iOS-enhet på et kart. Du kan finne mer informasjon om hvordan du setter opp og bruker plasseringsdata i Hvordan Virker Det-seksjonen. Har du problemer med denne tjenesten, kontakt kundestøtte.