Jeg har problemer med Family Protection for Windows/Mac

Et vanlig problem for Family Protection å komme i konflikt med sikkerhetsprogrammer (for eksempel antivirus, anti-malware, brannmur), optimaliseringsprogramvare eller andre typer foreldrekontroller. Hvis du benytter noen slike programmer, slå de av/fjern dem midlertidig før du laster ned og installerer Family Protection på nytt.

- Deaktivere IPv6 og alle tilhørende komponenter.

Reinstallerer Family Protection helt på nytt og er sikker på at du har den siste versjonen som er tilgjengelig, ved å følge disse stegene:

- Start maskinen på nytt.

- Logg på datamaskinen med En administrasjonskonto.

- Vær sikker på at maskinen er koblet til Internett.

- Hvis det er noen form for sikkerhetsprogrammvare på maskinen (for eksempel antivirus, firewall eller foreldrekontroll), deaktivere det.

- Last ned En fersk versjon av Family Protection.

- Følg installasjonstegene som vises.

- Start maskinen på nytt.

- Pass på at du bruker den siste versjonen av nettleseren (for eksempel Google Chrome) tilgjengelig.

- For å forhindre barna i å omgå Family Protection sin beskyttelse, for eksempel ved å endre dato og klokkeslett på enheten anbefaler vi å lage vanlige brukerkontoer i stedet for Administratorkontoer for de brukerne du vil beskytte.

- Problemer med tidsbegrensninger: Vær klar over at tid både for bruk av Internett og hele enheten teller fra midnatt til midnatt. Brukeren må logge ut brukersesjonen eller skru av maskinen for at tiden skal stoppe. En enkel låsing av enheten vil ikke bli talt med av Family Protection.