Family Protection for Windows/Mac rapporterer ikke bruk av applikasjoner

Hvis du har installert Family Protection for Windows eller Mac og den rapporterer korrekt nettaktivitet, men ikke rapporterer bruk av applikasjoner/programmer, vær klar over at dette er et vanlig problem for Family Protection å komme i konflikt med sikkerhetsprogrammer (for eksempel antivirus, anti-malware, brannmur), optimaliseringsprogramvare eller andre typer foreldrekontroller. Hvis du benytter noen slike programmer, slå de av midlertidig før du laster ned og installerer Family Protection på nytt.

I disse tilfeller er det anbefalt at du installerer Family Protection helt på nytt og er sikker på at du har den siste versjonen som er tilgjengelig, ved å følge disse stegene:

- Start maskinen på nytt.

- Logg på datamaskinen med en administrasjonskonto.

- Hvis det er noen form for sikkerhetsprogrammvare på maskinen (for eksempel antivirus, firewall eller foreldrekontroll), deaktivere det.

- Last ned en fersk versjon av Family Protection.

- Følg installasjonstegene som vises.

- Start maskinen på nytt.