Family Protection har sendt meg en epost angående ubeskyttede nye brukere på min datamaskin, hva skal jeg gjøre?

Hvis du har mottatt en e-post fra Family Protection som forteller deg at det er en ny brukerkonto på en av dine enheter, og at Family Protection ikke overvåker eller beskytter denne brukerkontoen, og du ikke vet hva dette innebærer, vær vennlig å les informasjonen under nøye.

Hva er denne nye brukerkontoen, og hvordan oppstod den?

Den mest sannsynlige grunnen er at barnet ditt har laget en ny konto på maskinen, og at hun/han bruker den for å omgå Family Protection sin overvåkning og beskyttelse.

Hva kan jeg gjøre for å beskytte denne nye brukerkontoen?

For å løse dette problemet går du til Familieportalen og så til Innstillinger > Enheter > Redigere enhetsinnstillinger. Der vil du se en liste over brukerkontoene på denne enheten og den tilhørende Family Protection-profilen. Hvis du finner ut at den nye kontoen ikke er beskyttet, velg en Family Protection profil i rullegardinmenyen ved siden a brukerkontoens navn for å gjøre den nye brukerkontoen beskyttet og overvåket.

Hva kan jeg gjøre for å påse at alle brukere på mine enheter er overvåket og beskyttet uansett?

For å være sikker på at Family Protection beskytter alle brukere på en enhet, også de som ikke eksisterer enda, må du sette opp en standard beskyttelsesprofil for alle brukere av den enheten.

For å gjøre dette, følg disse enkle stegene:

1. Gå til din Familieportal og logg inn.

2. Gå til Innstillinger > Enheter > Endre enhetsinnstillinger

3. Finn "Alle Enhetskontoer" og så "Klikk for å legge til en profil."

4. Velg den Family Protection-profilen du vil bruke fra rullegardinmenyen.

5. Trykk på "Lagre."

Det var det! Fra nå av er alle eksisterende og fremtide brukerkontoer beskyttet av Family Protection med den profilen du valgte. Du kan nå gå til Regel-fanen for den valgte profilen for å sette opp spesifikke beskyttelsesregler.