Hvordan overvåke og blokkere applikasjoner med Family Protection for iPhone og iPad

Hvis du har installert Family Protection Familiekontroll for iPhone og iPad, noter deg følgende:

- Applikasjoner vil dukke opp i portalen så snart de er installert og blitt benyttet en gang av den beskyttede brukeren.

- Du kan velge å blokkere en hver bruk av alle disse applikasjonene. For å gjøre dette, gå til din portal, og i brukerens fane, gå til Regler > Applikasjonsregler og sett Muliggjør applikasjons-kontroll til JA. Da kan du enkelt blokkere en hver applikasjon du vil via knappen for den applikasjonen ved å sette den til NEI.

Du kan også sette en tidsbegrensning for hver applikasjon i Familieportalen ved Regler > Applikasjonsregler. Der, ved siden av hver enkelt iOS applikasjon vil du se en liten klokke ved siden av valget "Sett en tidsbegrensning for denne applikasjonen". Klikk på den og en rullegardinmeny vil komme frem. Du kan der velge tidsbegrensning for den applikasjonen for hver enkelt ukedag.