Hva er Family Protection sitt Panikkvarsel og hva gjør det?

Family Protection sin Panikknapp er designet for å gi barna en mulighet til å sende et direkte og raskt varsel fra deres telefon til pålitelige kontakter. Å aktivere denne tjenesten legger til en Panikknapp på hjemmeskjermen til Family Protection-applikasjonen for Android. Når denne knappen blir aktivert vil informasjon om sted bli sendt fra barnets telefon via tekstmelding eller e-post til alle på listen over pålitelige kontakter. Husk at disse tekstmeldingene kan koste penger, avhengig av tilbyder av telefontjenester.

 

Hvordan aktivere Panikknappen

Det er viktig å notere seg at Panikknappen er skrudd av som standard instilling når du installerer Family Protection på en Androidenhet. For å være sikker på at denne tjenesten fungerer som den skal må du passe på at barnets enhet har siste versjon av Family Protection installert, dette kan du sjekke på Google Play. 

Så, for å aktivere Panikknappen, må du følge disse stegene i Familieportalen, og på selve telefonen.

- I Familieportalen: Besøk Familieportalen og gå til ditt barns fane og velg Regler > Panikknapp. Flytt "Aktiver Panikknapp" til JA. Som standard er Administratoren av Family Protection-kontoen automatisk lagt til som en "Pålitelig Kontakt" for denne brukeren. Du kan enkelt legge til flere kontakter ved å trykke på "Legg til pålitelig kontakt"-knappen og følge instruksjonene du da får.

- På telefonen: Så snart tjenesten er aktivert i Familieportalen, skru på telefonen og åpne Family Protection-applikasjonen. Du vil se en serie skjermbilder som forklarer hvordan denne tjenesten fungerer. Vær vennlig å les dem nøye. Så kan du trykke på "SOS-boblen". Dette vil vise deg en melding som verifiserer at du vil aktivere tjenesten. Du kan velge muligheten "Ikke spør igjen" hvis du ønsker, og du kan så enkelt trykke på "Skru på". Den forventede atferden er da at Family Protection aktiverer Panikkmodus og sender et varsel til alle pålitelige kontakter. Du skal så motta et varsel via e-post.

Det var det, Panikknappen har blitt aktivert!

 

Hva skjer når jeg legger til en ny pålitelig kontakt?

Når du legger til en pålitelig kontakt vil denne kontakten motta enten en e-post eller en tekstmelding fra deg, som ber dem verifisere at de er villige til å være en pålitelig kontakt for din Family Protection-konto. Så snart en pålitelig kontakt er lagt til for en Family Protection-profil vil de ikke trenge å verifisere igjen om du legger de til på en annen profil.

 

Hvordan bruker man Family Protection sin Panikknapp

Når ditt barn føler seg utrygg eller vil dele sin plassering med pålitelige kontakter kan hun/han nå gå til telefonen og åpne Family Protection sin applikasjon. Dette vil automatisk åpne Panikknappens hjemmeskjerm. Et enkelt trykk på "SOS-boblen" vil sende et varsel til alle pålitelige kontakter med stedsinformasjon.

Vår oppmerksom på at Panikkmodus vil være aktivert helt til barnet trykker en gang til på "SOS-boblen". En popup-melding vil så dukke opp for å verifisere at Panikkmodus skal skrus av. Hvis barnet fortsetter vil du motta en e-post med en link til siste tilgjengelige lokasjonsdata og informasjon om at varselet har blitt slått av.

 

Hva skjer når Panikknappen er aktivert?

Så snart Panikknappen er aktivert vil alle pålitelige kontakter for denne brukeren motta en "Jeg trenger hjelp"-melding med enn link til en side med brukerens siste lokasjonsdata. Den linken vil være aktiv så lenge Panikkvarselet er aktivert. Brukerens lokasjon vil bli oppdatert hvert 5 minutt så lenge det er mulig. I Family Protection-portalen vil lokasjon og samtaler også bli rapportert under et panikkvarsel, selv om disse funksjonene skulle være skrudd av i Familieportalen. 

 

Hvordan skur man a Panikknappen når den har blitt aktivert.

Det er to måter å skru av Panikknappen når den har blitt aktivert. Den første måten er å skru av Panikkmodus direkte fra enheten, ved å trykke en gang til på SOS-knappen på hjemmeskjermen i Family Protection-applikasjonen. Den andre måten er å logge inn på din Portal og gå til Regler > Panikknapp, der du vil se en knapp på skjermen som lister opp enheter, og du vil kunne skru av Panikknappen på enheter der Panikkmodus er aktivert.

 

Hvordan deaktivere Panikknappen helt

For å deaktivere denne tjenesten kan du enkelt besøke Familieportalen, gå til barnets fane, velg Regler > Panikknapp og skru den av.

 

Problemløsing

Hvis du ikke ser barnets telefon på listen over Overvåkede Android-enheter, vær vennlig å dobbeltsjekke følgende ting:

§ Du har lastet ned og installert siste versjon av Family Protection fra Google Play Store. For å gjøre dette, følg installasjonsguiden i Hvordan Installere-seksjonen.

§ Du har assosiert barnets profil i Family Protection med telefonen i Innstillinger > Enheter > Redigere enheter.

§ Hvis du vil legge til et nytt barn i Family Protection, finn ut hvordan du gjør det i Konto og Innstillinger-seksjonen.

§ At enheten kjører siste versjon av Android. På de fleste enheter kan du oppdatere operativsystemet til den siste tilgjengelige versjonen i Innstillinger > Om Telefon/Enhet > Software Oppdatering > Oppdater. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør dette, eller ikke finner muligheten, sjekk brukermanualen.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

Levert av Zendesk