Kan jeg lese innholdet i tekstmeldinger og meldinger på sosiale medier som er sendt og mottatt gjennom Family Protection?

Med Family Protection kan du ikke lese innholdet i private meldinger som er sendt og mottatt. Family Protection tilbyr muligheten til å få vite når meldinger/SMS blir sent og mottatt, og til og fra hvem, i tillegg til muligheten til å blokkere alle innkommende meldinger

Det er mulighet for Avansert Sosial Overvåkning når en bruker skriver på Twitter, Yahoo Messenger, snakker på Facebook og med hvem, men det er ikke mulighet for å lese samtalen. For å aktivere denne tjenesten, besøk din Familieportal og gå til Regler > Sosial Overvåkning.

Alle andre sosiale nettverksapplikasjoner, slik som Skype, Whatsapp, Instagram, Kik osv kan bli overvåket med Family Protection slik som andre applikasjoner. Family Protection vil derimot ikke avsløre hva som har blitt sagt eller utvekslet mellom brukerne av disse applikasjonene eller nettverkene, kun når applikasjonen har vært i bruk og hvor lenge den har vært i bruk. Det er mulig å blokkere disse applikasjonene, eller sette tidsbegrensninger for samtlige i Regler > Applikasjonsregler.