Hvordan avinstallere Family Protection for iPhone og iPad

For å fjerne Family Protection Familiekontroll for iPhone og iPad, gå først til din Familieportal og til Innstillinger > Enheter og fjern enheten derfra. Så kan du følge disse stegene på enheten:

1. På iOS-enheten, gå til Innstillinger

2. Trykk på Generelt

3. Trykk på Profiler

4. Trykk på Family Protection profilen

5. Trykk på Fjern

6. Hvis du får spørsmål om det, tast inn iOS opplåsningskode.

7. Tast inn Fjerningskoden du har mottatt på e-post ved installering (hvis du har en opplåsningskode på telefonen må du taste inn denne koden først).

8. Det var det! Family Protection har nå blitt avinstallert fra din iOS-enhet.