Hvordan avinstallere Family Protection fra en Mac?

For å avinstallere Family Protection fra en Mac, gjør det følgende:

1. Last ned Family Protection for Mac sin applikasjon fra "Legg til enhet"-kategorien > Beskytt denne enheten > velg OS X (Mac)

2. Kjør .dmg-filen ved å dobbeltklikke på den

3. Du vil se at applikasjonen som heter "Uninstaller" er i folderen, dobbeltklikk på den og følg instruksjonene.

4. Du vil bli bedt om brukernavn og passord fra Family Protection og så fort du har tastet inn riktig informasjon vil du kunne avinstallere Family Protection.

Notis: hvis du ikke har Family Protection login eller passord, besøk Familyeportalen og klikk på "Glemt passord"-linken.