Hvordan avinstallere Family Protection fra en Windows PC.

For å avinstallere Family Protection fra en Windows PC må du avinstallere programmet fra Windows kontrollpanel.

1. Navigere i Windows til: Kontrollpanel > Programmer > Avinstallere ett Program

2. Dobbeltklikk på Family Protection i programlisten, som indikerer at du vil avinstallere.

3. Du vil få spørsmål om ditt Family Protection brukernavn og passord, og når du har gitt riktig informasjon kan du avinstallere Family Protection.