Hvordan stenger jeg min konto?

Stenge kontoen din? Vi synes det er trist at du vil forlate oss. Hvis du har problemer med Family Protection eller din Familieportal, prøv å kontakte support. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Før du stenger kontoen din, vær vennlig å les følgende viktig informasjon:

- Å stenge kontoen vil gjøre at du kobler fra alle enheter fra Family Protection og fjerner all beskyttelse for alle brukere av disse enhetene. Det vil også slette barneprofilene du har laget og all aktivitetshistorikk.

- Å stenge din konto vil ikke fjerne Family Protection fra dine enheter. Når du har stengt kontoen må du manuelt fjerne Family Protection fra alle enheter. Du kan finne instruksjoner om hvordan du kan fjerne Family Protection i vårt Hjelpesenter i seksjonen Konto & Innstillinger. Prosessen for å slette kontoen din kan variere med din leverandør av Family Protection, vær vennlig å ta kontakt med din leverandør for informasjon om hvordan du stenger din Family Protection konto.

 

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

Levert av Zendesk