Hvordan konfigurerer jeg tidsbegrensninger med Family Protection?

1. Besøk Familieportalen og logg inn.

2. I fanen for barnet ditt, velg Regler.

3. Velg Tidsbegrensninger.

4. For å aktivere Tidsplan over bruk, dra fra Nei til Ja. Nå kan du velge Begrensede timer ved å gjøre dem røde.

5. Hvis du vil sette kvoter for Ukedager og Helgedager, gå til Tidsbevilgning under. Dra Nei til Ja for å aktivere denne funksjonen og velg hvor mange timer barnet har lov til å benytte enheten.

6. Vær vennlig å bruke Enhetsbegrensningstype for å velge hva som skjer når barnet har nådd grensen:

Lås Navigasjon - Forhindrer Internettilgang i nettleseren, men tillater bruk av enheten til offline aktivitet.

Lås Enhet - Forhindrer både online og offline bruk av enheten.

Varsle Meg - Sender deg et varsel når barnet når hans eller hennes grense

Du kan begrense alle dine enheter med de samme tidsbegrensninger, eller du kan sette individuelle begrensninger per enhet. For å slå på Tidsplaner, dra Nei til Ja.

Nå kan du velge mellom faner for hver enhet og administrere tidsbegrensninger individuelt for hver enkelt enhet. Nå kan du administrere enhetene ved å følge prosessen beskrevet over.