Hvordan starter jeg på nytt med Family Protection?

Hvordan slette all data og starte helt på nytt:

For å slette alle dine data, gå til Familieportalen og til Innstillinger > Barnas kontoer. For hvert barn, klikk Fjern Barn.

Hvis du ønsker kan du også fjerne alle enheter tilknyttet din konto. For dette, gå til Familieportalen og til Innstillinger > Enheter. For hver enhet, klikk Fjern.

Det er det! All data fra dine barn og enheter har blitt slettet og du kan nå begynne på nytt med Family Protection. Vær klar over:

- Å starte helt på nytt vil fjerne all historikk og regler for barna og enhetene tilknyttet din konto.

- Å starte helt på nytt vil ikke fjerne Family Protection fra dine enheter.