Hvordan kan jeg nullstille eller bytte mitt passord hos Family Protection?

Måten du får nytt eller bytte passord hos Family Protection kan variere fra standarden nedenfor, avhengig av tilbyder. Hvis du har problemer med å følge disse stegene, kontakt support.

1. Gå til Family Portal login-side.

2. Trykk på "Glemt Passord?"-linken/knappen.

3. Følg instruksjonene på skjermen og tast inn dataene i feltene som er nødvendig.

4. Klikk på "Bytt passord."

5. Gå til din e-post og åpne innboksen, åpne e-posten fra Family Protection og re-sett ditt passord.

- Finner du ingen e-post om å bytte passord fra Family Protection? Denne e-posten blir sendt nesten umiddelbart, men gi den noen minutter på å nå din innboks. Vi anbefaler også å sjekke søppelboksen i tilfelle den har endt opp der.

6. Endre passordet ditt til et nytt.

7. Ferdig! Du kan nå logge inn på din Family Protection konto med ditt nye passord.

Jeg kan mitt Family Protection passord, men jeg vil endre det:

1. Gå til din Familieportal

2. Tast inn din e-post og passord, og klikk "Logg inn."

3. I det øvre høyre hjørnet av siden, trykk på "Innstillinger."

4. Klikk på "Din konto."

5. Lokalisere passord-delen og klikk på "Endre."

6. Tast inn ditt nye passord to ganger som vist under.

7. Tast inn ditt gamle passord for å verifisere endringen.

8. Det var det, du har gjort det! Du kan nå benytte ditt nye passord for å logge inn hos Family Protection.