Hvordan installerer jeg Family Protection på en Android-enhet?

1. Logg inn på Familieportalen med enheten du vil overvåke, klikk "Legg til enhet" og velg "Installer på denne enheten" og velg operativsystemet til enheten for å starte nedlastingen. Hvis du vil beskytte en annen enhet enn den du benytter, klikk på "Beskytt en annen enhet" og fyll inn e-postadressen du vil sende linken til nedlasting til. Åpne e-posten fra Familiy Protection på enheten du vil overvåke og trykk på nedlastingslinken for å starte nedlastingen.

2. Gå igjennom rettighetene og trykk neste.

3. Trykk på Aktiver nå og aktiver enhetsadministrasjonen.

4. Trykk Ferdig og gjør ferdig installasjonen.

5. Legg til kontoinformasjonen for å koble enheten til ditt barns profil.

6. Velg et passende navn for din enhet (for eksempel, Android HTC hvis enheten er en av merket HTC).

7. Velg barneprofilen du vil koble til enheten eller lag en ny barneprofil. Hvis du lager en ny barneprofil, fyll inn barnets navn, fødselsår og kjønn. Velg et bilde.

8. Aktiver applikasjonskontroll.

9. Tast inn din Family Protection login og passord for å bruke applikasjonen.

Gratulerer! Ditt barns bruk av denne Androidenheten kan nå bli overvåket og administreres via Familieportalen hos Family Protection.

Ta deg gjerne tid til å bruke enheten litt så du kan verifisere at aktiviteten dukker opp i Familieportalen.