Jeg har problemer med tilkoblingen når jeg installerer Family Protection på iPhone eller iPad

Noen trådløse nettverk vil ikke godkjenne Family Protection sin VPN-tilkobling, og vil blokkere all tilgang til Internett. For å forhindre at brukerne fullstendig mister tilgang til Internett på sine iOS-enheter vil Family Protection sjekke at nettverket er kompatibelt under installasjonsprosessen, og hvis det ikke er det vil installasjonen bli blokkert fullstendig. Det er mulig å unngå dette ved å følge stegene under.

Problemløsing

Under installasjonen av den nye Family Protection applikasjonen for iOS kan det hende du ser meldingen "Din nåværende Internett-tilkobling er kanskje ikke kompatibel med Family Protection".

Dette skjer fordi noen trådløse nettverk (særlig åpne nettverk som de på hoteller, barer og spisesteder etc.) blokkerer Family Protection sin tilkobling, og all tilgang til Internett. Så for å beskytte brukerne fra å fullstendig miste tilgang til Internett på deres iPhone og iPad vil Family Protection sjekke nettverket under installasjonen, og hvis det oppdager at det trådløse nettverket ikke er kompatibelt vil det stoppe sin egen installasjon.

For å unngå dette problemet kan du gjøre det følgende:

- Deaktivere den trådløse tilkoblingen. For å gjøre dette kan du gå til Kontrollsenteret, ved å swipe opp fra bunnen av skjermen. Kontrollpanelet for trådløs tilkobling er nummer to fra venstre på toppen (ved siden av flymodus). Trykk på knappen for å skru av trådløs tilkobling. Din enhet skal da automatisk skru over til 3G eller 4G tilkobling. Du kan nå fortsette med installasjonen av din nye Family Protection for iOS. For å reaktivere den trådløse tilkoblingen senere kan du swipe opp fra bunnen igjen og trykke på trådløsknappen.

- Fortsett på Family Protections installasjon når du er hjemme eller når du er koblet til ditt private trådløse nettverk. Der kan du enkelt trykke på Sjekk Tilkobling. Hvis du har lukket installasjonsprosessen kan du åpne iOSapplikasjonen og installasjonen vil starte opp igjen automatisk. Ellers kan du besøke Familieportalen for å legge inn på nytt.