Hvordan blokker jeg Inkognito-modus surfing på Android med Family Protection?

Hva er inkognito-modus?

"Inkognito-modus", eller privat surfing, er en innstilling i nettleseren på de fleste Android-enheter. Når en bruker åpner en nettleser-fane i inkognito-modus vil surfingen og aktiviteten forbli helt privat, også gjemt for Family Protection. Ingen nettleserhistorikk blir lagret og all informasjon om brukeren blir slettet når fanen blir lukket.

Fordi Family Protection ikke er i stand til å oppdage eller blokkere noen sider som blir besøkt i inkognitomodus, har vi utviklet en innstilling som gjør det mulig å blokkere inkognitosurfing fullstendig på en brukers Android-enhet. Denne funksjonen fungerer bare på Android og er kun kompatibel med Android sin egne nettleser og Google Chrome for Android.

 

Hvordan blokkere inkognitomodus med Family Protection

Family Protection gir deg tilgang til en innstilling i Android-applikasjonen for du kan blokkere inkognito-surfing. For å skru på denne innstillingen, logg inn på Android-applikasjonen og velg Konfigurer denne Enheten > Enhetsinnstillinger. Der kan du skru på "Blokker Inkognito-surfing"

Når denne tjenesten er skrudd på vil Family Protection automatisk legge merke til, innenfor et veldig kort tidsrom, om en bruker benytter seg av Inkognito-surfing og blokkere nettleseren helt til administratoren av Family Protector-kontoen taster inn Family Protector passordet for å gjenåpne enheten.

 

Kan et åpent vindu i inkognitomodus bli blokkert umiddelbart? 

Nei. Blokkering av Inkognitomodus er ikke umiddelbar. Det tar litt tid for Family Protection å analysere nettaktiviteten for å oppdage at Inkognitomodus er i bruk. Derfor er blokkeringen av enheten såpass mye sterkere når Inkognitomodus blir oppdaget, for å gjøre det ekstra lite fristende for brukeren å prøve å bruke det igjen. Hvis brukeren prøver å bruke Inkognitomodus når det er blokkert vil all bruk av Internett på denne enheten være blokkert til eieren av Family Protecton-kontoen låser den opp igjen.

Tips: Vurdere å snakke med brukeren av enheten om at du har blokkert Inkognitomodus.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

Levert av Zendesk