Hvordan avinstallere Family Protection fra en Android-enhet?

Først, vær vennlig å gå til Familieportalen og fjern Androidenheten herfra. For å gjøre dette, følg disse stegene:

1. Gå til din Familieportal og logg inn.

2. Gå til Innstillinger > Enheter

3. Klikk på Fjern Enhet

Så kan du gå til Androidenheten og fjerne Family Protection som Enhetsadministrator ved å følge disse stegene:

4. Gå til Innstillinger

5. Gå til Sikkerhet

6. Gå til Enhetsadministratorer

7. Huk vekk Family Protection som Enhedsadministrator

8. Klikk Deaktiver

9. Klikk OK

10. Hvis du får spørsmål, tast inn ditt Family Protector passord og klikk Lås Opp

11. En sikkerhetsmelding vil dukke opp, trykk Cancel

Til slutt, vær vennlig å gå til Androidenheten og avinstallere Family Protection ved hjelp av følgende steg:

12. Gå tilbake til Innstillinger

13. Gå til Applikasjoner

14. Klikk på Family Protection

15. Klikk på Avinstaller

16. Klikk OK