Hva skjer når jeg setter tidsbegrensinger med Family Protection

Tidsbegrensninger på Windows og Mac-enheter

- Lås navigering gjør det umulig å benytte Internett i nettleseren men gjør det mulig å fortsatt benytte enheten til offline aktivitet.

- Lås enheten gjør at det blir umulig å bruke enheten både til online og offline aktivitet.

Vær oppmerksom på følgende informasjon:

- Tiden for både internettbruk og bruk av enheten generelt telles fra midnatt til midnatt, ikke fra tidspunktet du aktiverte tidsbegrensningen.

- Brukeren må logge av brukersesjonen eller skru av maskinen for å stoppe tellingen av tidsbruk. Å kun låse brukersesjonen vil ikke påvirke Family Protection.

- Brukeren kan trykke på Family Protection sitt systemikon for å se hvor mye tid det er igjen (med mindre Family Protection er gjemt på denne enheten).

- En 5-minutters advarsel vises før brukerens konto blir låst. Denne advarselen vil ikke vises hvis brukeren bedriver aktivitet i fullskjerm-modus.

Tidsbegrensning på Android-enheter

- Låsing av navigering blokkerer nettleseren og alle applikasjoner som benytter Internett (for eksempel Facebook, Instagram Whatsapp). Brukeren vil fortsatt kunne bruke basisfunksjoner som telefon, tekstmeldinger, alarm, musikkavspiller osv.

- Låsing av enheten blokkerer hele enheten. I dette tilfellet vil enheten være fullstendig låst. Brukeren vil kun ha mulighet til å ringe til nødnummer eller klarerte kontakter som er satt opp med Panikknapp-innstillingen. Brukeren kan også benytte Family Protection applikasjonen.

En melding vil bli vist når tidsbevilgningen er nesten over, før enheten blir låst, hvert minutt, fra 5 minutter før den når grensen. Denne meldingen vil ikke bli vist ved bruk av tidsplan-funksjonen.

Tidsbegrensninger på iOS-enheter

Family Protection for iOS (iPod, iPad, iPhone) er litt forskjellig fra Family Protection for Android, Mac & Windows. Du kan sette opp tidsbegrensninger for nettnavigasjon, de andre begrensningene er for øyeblikket ikke tilgjengelig for iOS-enheter.