Hvordan kan jeg gjemme Family Protection på mine barns enheter?

Hvordan gjemme Family Protection på en Windows/Mac maskin.

For å gjemme Family Protection på en Windows/Mac maskin, følg disse stegene:

- Gå til Innstillinger > Enheter.

- Klikk på "Endre enhetsinnstillinger" for enheten.

- Huk av for "Gjem Family Protection på denne enheten".

Hvordan gjemme Family Protection på en Androidenhet

Vær lar over at det ikke er mulig å fullstendig gjemme Family Protection på Androidtelefoner eller nettbrett, for Family Protection vil fortsatt være på listen under applikasjoner i bruk. Det er derimot mulig å fjerne lettvint tilgang manuelt ved å legge den i søppelkassen. Du kan også fjerne Family Protection sitt icon ved å følge disse stegene:

- Gå til Innstillinger > Enheter.

- Klikk på "Endre enhetsinnstillinger" for enheten.

- Huk av for "Gjem Family Protection på denne enheten".

Hvordan gjemme Family Protection på en iOS-enhet

Family Protection for iOS (iPod, iPad, iPhone) er litt annerledes enn Family Protection for Android, Mac & Windows. Det kommer som en profil og er derfor ikke synlig som en applikasjon på enheten.