Hvordan blokkere en nettside ved hjelp av Family Protection?

1. Besøk Family Protection og logg inn.

2. I fanen for barnet ditt, velg Regler.

3. Du vil komme til en side som ser mye ut som denne. Her kan du velge hele kategorier av nettsider du kan blokkere eller overvåke.

4. Hvis du vil blokkere en enkelt nettside, scroll ned til boksen under hvor det står "Legg til Unntak for Nettsider", skriv inn nettsidens adresse, slik som google.com. Så kan du velge i rullegardinmenyen som sier "Tillat", trykk piltast ned.

5. Velg Blokker.

6. Trykk på Legg Til.

7. Bekreft at nettsiden vises som blokkert i listen over adresser.

Tips: Overveie å snakke med barnet om endringene du har gjort.