Hvordan legger jeg til en enhet til min Family Protection konto?

1. Logg inn på Familieportalen med enheten du vil overvåke.

2. Klikk "Legg til enhet" og velg "Installer på denne enheten" og velg operativsystemet til enheten for å starte nedlastingen. Hvis du vil beskytte en annen enhet enn den du benytter, klikk på "Beskytt en annen enhet" og fyll inn e-postadressen du vil sende linken til nedlasting til. Åpne e-posten fra Familiy Protection på enheten du vil overvåke og trykk på nedlastingslinken for å starte nedlastingen.

For hvert operativsystem finnes det en detaljert installasjonsguide du vil finne under "Hvordan installere" i FAQ-seksjonen.

Tips: Hvordan fjerne eller redigere enheter, gå til "Innstillinger" > "Enheter".