Hvordan endrer jeg mine e-postvarsler?

Din konto er automatisk satt opp til å gi deg en daglig rapport for hvert barn. Denne rapporten inneholder en oppsummering av all aktivitet som har gjort på alle enheter som er tilknyttet denne barneprofilen.

Vi tilbyr to muligheter:

- Daglige rapporter

- Ukentlig oppsummering

For å endre dine innstillinger for varsler, besøk din Familieportal og gå til Innstillinger > Varsler. Der kan du velge mellom Daglige og Ukentlige oppsummeringer med Ja / Nei, for å motta eller ikke motta daglige og ukentlige varsler.