Hvordan validerer jeg min konto?

Så snart du har installert Family Protection på et barns enhet vil du motta daglige rapporter for hvert barn. Denne rapporten inneholder et sammendrag av aktiviteten som har skjedd på de enhetene som er assosiert med barnets profil. Aktivitetsoppsummering i rapporten vil være skjult om du ikke har verifisert e-postadressen din hos oss.

Hvordan verifisere min konto

Mulighet 1: Så fort du lager en konto hos oss sender vi deg en e-post for å verifisere e-postadressen din og validere din konto. Du kan helt enkelt klikke på linken i denne e-posten for å verifisere din e-postadresse. Hvis du vil ha en ny e-post med link til verifisering, gå til Familieportalen og nederst på siden vil du finne et varsel om at din konto ikke har blitt verifisert. Klikk på linken i dette varselet for å få tilsendt en ny verifiserings-e-post til din innboks.

Mulighet 2: Hvis du har installert Family Protection på en enhet og laget en barneprofil vil du motta en Daglig Oppsummeringsrapport på e-post. Du kan klikke på linken i denne Daglige Rapporten for å verifisere din e-postadresse.

Hvis du ikke har mottatt noen rapporter, vær vennlig å sjekke søppelposten eller reklamefolderen, eller kontakte support.