Hvordan kan jeg endre e-postadressen knyttet opp til min konto?

For å endre din e-postadresse, besøk din Familieportal og gå til Innstillinger > Din Konto og gjennomføre disse stegene:

- Ved siden av boksen med din nåværende e-postadresse, trykk på Endre.

- Skriv inn e-postadressen to ganger som du blir bedt om og trykk Be Om Endring.

- Du vil bli bedt om å taste inn ditt passord av sikkerhetshensyn. Tast inn passordet ditt og trykk OK.

- En melding vil komme opp. Den informerer deg om at en e-post med bekreftelse er sendt til din nye e-postadresse. Trykk OK.

Valider din nye e-postadresse

For å validere din nye e-postadresse og være sikker på at du mottar alle rapporter og oppdateringer fra oss, vær vennlig å gjør det følgende:

- Sjekk din innboks. Du skal ha mottatt en e-post med bekreftelse med tittel "Bytt e-post på din Family Protection konto."

- Åpne e-posten og trykk på linken for å validere din nye e-postadresse.

Det var det! Du kan nå logge inn på din Family Protection konto ved å bruke den nye e-postadressen du oppga.