Hvordan installere Family Protection på iOS?

Viktige meldinger

- Family Protection for iOS er litt annerledes enn Family Protection for Android, Mac og Windows. Noen av de egenskapene som finnes tilgjengelig for Android, Mac og Windows er ikke tilgjengelige for iOS enda.

Før du starter

- Vær sikker på at du har fjernet alle restriksjoner på denne enheten. For å sjekke dette, gå inn på Innstillinger > Generelt > Restriksjoner og velg "Deaktiver Restriksjoner".

- Vær sikker på at du har avinstallert alle tidligere versjoner av Family Protection-profiler under Innstillinger > Generelt > Profil > Slett profil og skriv inn koden du får på e-post.

Hvordan installere Family Protection på iOS

1. Logg inn på Familieportalen med iOS-enheten du vil overvåke, klikk "Legg til enhet" og velg "Installer på denne enheten" og velg operativsystemet til enheten for å starte nedlastingen. Hvis du vil beskytte en annen enhet enn den du benytter, klikk på "Beskytt en annen enhet" og fyll inn e-postadressen du vil sende linken til nedlasting til. Åpne e-posten fra Familiy Protection på enheten du vil overvåke og trykk på nedlastingslinken for å starte nedlastingen.

2. Tast inn din e-post og passord tilknyttet kontoen din hos Family Protection.

3. Velg det barnets profil du vil koble til denne enheten eller lag en ny profil til et barn. Hvis du vil legge til en ny profil må du fylle inn barnets navn, fødselsår og kjønn. Velg et bilde og trykk på Neste.

4. Velg et passende navn til enheten.

Tips: Velg et navn som tydelig kan knyttes til denne spesifikke enheten, som for eksempel iPhone 6S

5. Trykk på Installer.

6. Trykk på Installer igjen og så Ferdig

7. Dette skjermbildet vil så vises, og nå kan du gå tilbake til hjem-skjermen på din enhet.

Gratulerer! Ditt barns bruk av denne iOS-enheten vil nå bli overvåket og administrert ved å bruke Family Protections Familieportal.

Du vil nå motta en e-post fra Family Protection med tittel Viktig - iOS Family Protection Passord. Vær vennlig å lagre denne e-posten da den inneholder viktig informasjon om hvordan du kan avinstallere Family Protection.